Färgsättning

Tycker du att ditt hem är för beigt, att det inte riktigt matchar din sprudlande och färgstarka personlighet? Tycker du tvärtom, att de du köpte lägenheten av måste ha varit färgblinda och du får panik på kärleksröda fondväggar och stormönstrade tapeter? Ska du måla om fasaden och vill byta kulör men idéerna tryter?

Lugn, det finns hjälp att få.

Vi har flera färgsättare i butiken och sedan 2003 har vi hjälpt tusentals storstockholmare att förändra hem, kontor, trapphus och fasader så de blir personligare, lugnare, galnare, härligare, mer tidstypiska, genomtänkta - ja, helt enkelt finare. Att få hjälp av en personlig färgsättare med interiör eller exteriör färgsättning kostar 3000 kr. Då ingår ett hembesök på ca 1 timme, utförliga skriftliga färgsättningsförslag i kompendium, färgprover på papper (så långt det är möjligt), lån av tapetböcker samt återbesök och presentation i butiken. Det ingår även ett rabattkort som ger rätt till 15% på alla inköp under ett (1) år, räknat från den dagen färgsättningen betalades.

Gäller det färgsättning av kontor och trapphus i hyreshus/bostadsrätter varierar priset så kontakta oss i butiken för en offert. Mejla info@malarmastarn.se eller ring 08-6590080.

Tips! Tänk på att om möjligt ha framförhållning då vi i perioder kan vara väldans uppbokad.

Fasadexperten

All personal i butiken är utbildade fasadexperter. Du kan därför ta med dig en planka/flaga till butiken om du vill ha hjälp med att bestämma färgtyp på någon utomhusyta. Är ditt prov svåranalyserat och vi går bet skickar vi kostnadsfritt in det för analys hos Alcro.

Vill du ha hembesök av en fasadexpert som kollar ditt hus på plats, mäter fukt, räknar ut ungefärlig färgåtgång samt ger dig tips och målningsråd så kostar den tjänsten 1000 kr.

Handlar du sedan i butiken för 5000 kr eller mer så drar vi av hela den kostnaden.

Placeholder Picture

© Målarmästarns Färgbutik AB