Färgsättning

Tycker du att ditt hem är för beigt, att det inte riktigt matchar din sprudlande och färgstarka personlighet? Tycker du tvärtom, att de du köpte lägenheten av måste ha varit färgblinda och du får panik på kärleksröda fondväggar och stormönstrade tapeter? Ska du måla om fasaden och vill byta kulör men idéerna tryter?

Lugn, det finns hjälp att få.

Åsa är butikens diplomerade färgsättare och hon har sedan 2003 hjälpt tusentals storstockholmare att förändra hem, kontor, trapphus och fasader så de blir personligare, lugnare, galnare, härligare, mer tidstypiska, genomtänkta - ja, helt enkelt finare. Att få hjälp av Åsa med interiör eller exteriör färgsättning kostar 2000 kr. Då ingår hembesök på ca 1 timme, utförliga färgsättningsförslag i ett kompendium samt återbesök och presentation i butiken. Handlar du sedan för 5000 kr eller mer dras 1000 kr av från färgsättningskostnaden.

Gäller det färgsättning av kontor och trapphus i hyreshus/bostadsrätter varierar priset så kontakta Åsa för en offert. Vill du ha personlig hjälp av färgsättar-Åsa, mejla asa@malarmastarn.se eller ring 08-6590080.

Tips! Tänk på att om möjligt ha framförhållning då hon i perioder kan vara väldans uppbokad.

Placeholder Picture

© Målarmästarns Färgbutik AB