Färgsättning

Tycker du att ditt hem är för beigt, att det inte riktigt matchar din sprudlande och färgstarka personlighet? Tycker du tvärtom, att de du köpte lägenheten av måste ha varit färgblinda och du får panik på kärleksröda fondväggar och stormönstrade tapeter? Ska du måla om fasaden och vill byta kulör men idéerna tryter?

Lugn, det finns hjälp att få.

Fr o m 29/9 gör vi färgsättningar med hembesök igen. För förfrågan om bokningsbara tider, mejla info@malarmastarn.se. Du vet väl att du kan boka en egen timme med en färgsättare i butiken för att bolla idéer och få råd gällande kulör- och eller tapetval. Kostnaden för detta är 500kr. Vårt pris för en färgsättning med hembesök (både inom- och utomhus) är 3000kr och då ingår ett 15%-rabattkort i ett år från det datumet färgsättningen betalades.

Gäller det färgsättning av kontor och trapphus i hyreshus/bostadsrätter varierar priset så kontakta oss i butiken för en offert. Mejla info@malarmastarn.se eller ring 08-6590080.

Tips! Tänk på att om möjligt ha framförhållning då vi i perioder kan vara väldans uppbokad.

Fasadexperten

All personal i butiken är utbildade fasadexperter. Du kan därför ta med dig en planka/flaga till butiken om du vill ha hjälp med att bestämma färgtyp på någon utomhusyta. Är ditt prov svåranalyserat och vi går bet skickar vi kostnadsfritt in det för analys hos Alcro.

Vill du ha hembesök av en fasadexpert som kollar ditt hus på plats, mäter fukt, räknar ut ungefärlig färgåtgång samt ger dig tips och målningsråd så kostar den tjänsten 1000 kr.

Handlar du sedan i butiken för 5000 kr eller mer så drar vi av hela den kostnaden.

Placeholder Picture

© Målarmästarns Färgbutik AB